Aktualitások

A CLARITY CONSULTING TAGJAINK KÖZÖTT!

2019.03.19.

Örömmel jelentjük, hogy a Clarity Consulting ismét szövetségünk szervezeti tagjai közé tartozik. Egy tavalyi posztunkban említettük, hogy az elnökségben a Clarity ügyvezetője, Ternyik László is helyet kapott:

".. Úgy érzékeljük, hogy az elmúlt években a VTMSZ stratégiája sokat változott. Közelebb került a Clarity Consulting-hoz hasonló tanácsadó cégek igényeihez. Például az olyan projektek, mint a „Legyetek Ti is tanácsadók”, amelynek célja, hogy közvetlen kapcsolatot teremtsen a hazai egyetemeken végző és a tanácsadás iránt érdeklődő fiatalokkal, és összekösse őket a friss erőforrásra éhes tanácsadó cégekkel, meggyőző értékfelajánlásnak tűnik.

Többek között ezért gondoltuk úgy, hogy hosszabb kihagyás után ismét csatlakozunk a VTMSZ szervezeti tagságához. Bízunk abban, hogy az együttműködés mindkét fél számára gyümölcsöző lesz. .."

MEGHÍVÓ CMC MINŐSÍTÉS KERETÉBEN TARTOTT ELŐADÁSOKRA

2019.02.20.

Kedves Tanácsadó Kolléga!

Az idei évi CMC minősítési folyamat szakmai előadásai az idén is változatos és érdekes témákat tárgyalnak a szervezett délutánokon.
A CMC-jelöltek 30 perces előadást tartanak egy, a szakterületükkel kapcsolatos vagy a tanácsadó szakmát általánosságban érintő témában. Az esemény szakmai jellege lehetőséget teremt az előadások után a témával kapcsolatos kérdések felvetésére, rövid kiegészítések hozzáfűzésére, továbbá az előadásokat követő 15 perces szünetekben kötetlen beszélgetésre, eszmecserére.

Az előadások látogatása beszámolható a CMC cím megtartásához előírt 2018. évi képzési követelmény teljesítésébe. A részvétel ingyenes!

Helyszíne: PwC Magyarország Kft. (1055 Budapest, V., Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) CONF 4

Időpont: 2019. március 5. 14.00 órától és 2019. március 19. 14.00 órától 

Az előadások témái IDE KATTINTVA tekinthetők meg.

Várunk minden érdeklődőt – CMC tagokat, tanácsadókat, CMC minősítésre készülő kollégákat!


CMC Bizottság

2018.09.13.