Aktualitások

ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉS

2017.04.27.

TISZTÚJÍTÓ KÖZGYŰLÉSÜNK 2017. május 24-én 14.00 órakor a Benczúr Hotelben (Budapest, VI. Benczúr utca 35.) kerül megrendezésre.

A Közgyűlés tervezett napirendje:

  • Elnökségi beszámoló a Szövetség előző évi tevékenységéről
  • Főtitkári beszámoló
  • Felügyelő bizottsági beszámoló a 2016. évről
  • Az Etikai Bizottság beszámolója
  • Közös Értelmezési Keret modell megvitatása – workshop („Beszéljük meg” munkacsoport)
  • Egyebek (helyszíni felvetések)

Amennyiben a 14.00 órakor kezdődő Közgyűlésen legalább a tagok fele nem képviselteti magát, úgy a Közgyűlés 14.30 órakor ismételten összehívásra kerül, amely az eredeti napirendi pontok tekintetében – a jelenlévők számától függetlenül – határozatképes.

A Közgyűlés levezető elnöke: Matolcsy János

A Közgyűlés várható befejezése: ~17.00 óra

MINDEN TAGUNKAT SZERETETTEL VÁRUNK!

DÍJAZTÁK AZ ÉV ELNÖKÉT!

2017.03.26.

Díjazták az Év Elnökét, méghozzá 32. alkalommal a Vezérigazgató Találkozó keretében. Az elismerésben idén KORNAI Gábor, az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. alapító-elnöke részesült.

Kornai Gábor az ünnepélyes díjátadót követően elmondta: a szakmai, üzleti sikerek mellett az elismerés fontos a vezetési tanácsadó szakma egészének, valamint pozitív jelzés a szakirányú felsőoktatás számára is.

„Díjat kapni mindig felemelő érzés, ebben az életkorban pedig kicsit talán egy egész szakmai életút elismerését is sejthetjük mögötte” – hangsúlyozta Kornai Gábor, aki rámutatott: az Év Elnöke díj nemcsak személyének, hanem a mögötte álló ütőképes, nemzetközi sikereket is felmutató csapatnak egyaránt szól.

A szakember két ízben is betöltötte a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének (VTMSZ) elnöki tisztét, 2001 óta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán tiszteletbeli docens, 2015-ig a Gazdálkodástudományi Intézet Vezetési Tanácsadás Tanszékének vezetője volt. 2009-ben az Év Iformatikai Cégvezetőjévé választották, 2015-ben kapta meg a BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozatától a Tanácsadói Életműért díjat.

(Forrás: IT Business)

NAGY ÖRÖMMEL GRATULÁLUNK!!

ISMÉT MAGYAR ARANYÉREM A CONSTANTINUSON

2016.10.21.

Ismét örülhetünk, hiszen a 2016-os Constantinus International Award nyertese a HELIX Consulting és az EQVALTEQ Magyarország konzorcium lett a NAK 2.0 programjával a Nemzeti Agrárkamara működésfejlesztésére.

A díj, melyet az ICMCI adományoz évente, a tanácsadási szakma legrangosabb elismerése nemzetközi zsűri értékelésével.

A megtisztelő díj átadására Torontóban, az ICMCI kongresszusán, ünnepélyes keretek között került sor.

Gratulálunk a sikerhez, mely ismét bizonyítja a színvonalas tanácsadói munka hozzáadott értékét! Köszönjük, hogy részt vettetek a versenyben és kiváló munkátokkal képviseltétek a hazai tanácsadó szakmát!

TANÁCSADÓI DÍJAK FELMÉRÉSE - 2015

2016.02.03.

2015-ben is folytattuk a szakma érdeklődését kiváltó vezetési tanácsadói díjak hazai felmérését.

Az elkészült ÖSSZEFOGLALÓT ITT olvashatja.

A felmérés célja továbbra is az, hogy a vezetési tanácsadó szakma ismert és elismert képviselőinek anonim megkérdezésével képet alkossunk a vezetési tanácsadásban alkalmazott aktuális napidíjakról, ami iránytűként szolgálhat mind az ügyfelek, mind a tanácsadók számára. 

A felmérést a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége (VTMSZ) és a Magyar Projektmenedzser Szövetségnek (PMSZ) közösen végezte el, a megkérdezettek köre azonban kiterjedt az Informatikai, Elektronikai és Távközlési Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) és a Turisztikai Tanácsadók Szövetségének (TUTSZ) tanácsadóira is.