Aktualitások

Kellemes Húsvétot!

2017.04.15.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AZ ÉV UTOLSÓ HÍRLEVELE

2016.12.19.

Megjelent decemberi hírlevelünk, kellemes böngészést!

ISMÉT MAGYAR ARANYÉREM A CONSTANTINUSON

2016.10.21.

Ismét örülhetünk, hiszen a 2016-os Constantinus International Award nyertese a HELIX Consulting és az EQVALTEQ Magyarország konzorcium lett a NAK 2.0 programjával a Nemzeti Agrárkamara működésfejlesztésére.

A díj, melyet az ICMCI adományoz évente, a tanácsadási szakma legrangosabb elismerése nemzetközi zsűri értékelésével.

A megtisztelő díj átadására Torontóban, az ICMCI kongresszusán, ünnepélyes keretek között került sor.

Gratulálunk a sikerhez, mely ismét bizonyítja a színvonalas tanácsadói munka hozzáadott értékét! Köszönjük, hogy részt vettetek a versenyben és kiváló munkátokkal képviseltétek a hazai tanácsadó szakmát!

BÚCSÚZUNK HETYEI JÓZSEFTŐL

2016.09.25.

E sorokon keresztül búcsúzunk HETYEI József elhunyt tagunktól, kollégánktól, aki 10 évvel ezelőtt csatlakozott a VTMSZ-hez megszerezve CMC címét.

József aktív tagja volt szövetségünknek, ebben a ciklusban is CMC bizottsági tagként tevékenykedett.

A teljesség igénye nélkül főbb szakmai tevékenységei: a Budapesti Metropolitan Egyetem Executive MBA for IT szak alapítója, szakvezetője,  a Neumann János SzT Társaság szakértője, a Gazdaságinformatikai Kutatási és Képzési Fórum (GIKOF) tagja, a Magyar Közgazdasági Társaság tagja, interim menedzser, projektvezető, menedzsment szakíró, szerkesztő, szaklektor.

Hetyey József 63 évesen távozott közülünk, őrizzük emlékét!

TANÁCSADÓI DÍJAK FELMÉRÉSE - 2015

2016.02.03.

2015-ben is folytattuk a szakma érdeklődését kiváltó vezetési tanácsadói díjak hazai felmérését.

Az elkészült ÖSSZEFOGLALÓT ITT olvashatja.

A felmérés célja továbbra is az, hogy a vezetési tanácsadó szakma ismert és elismert képviselőinek anonim megkérdezésével képet alkossunk a vezetési tanácsadásban alkalmazott aktuális napidíjakról, ami iránytűként szolgálhat mind az ügyfelek, mind a tanácsadók számára. 

A felmérést a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége (VTMSZ) és a Magyar Projektmenedzser Szövetségnek (PMSZ) közösen végezte el, a megkérdezettek köre azonban kiterjedt az Informatikai, Elektronikai és Távközlési Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) és a Turisztikai Tanácsadók Szövetségének (TUTSZ) tanácsadóira is.