Aktualitások

KRISZTINA MEGKAPTA A "KÍVÁLÓ TANÁCSADÓ" DÍJAT

2019.10.09.

Örömmel osztjuk meg a jó hírt: elnökségi tagunk, BAUKOVÁCZ Krisztina megkapta a "KiIVÁLÓ TANÁCSADÓ" díjat.

Krisztina 30 éves munkásságát, a vezetési tanácsadó szakmáért tett erőfeszítéseit jól példázza ez a szakmai elismerés!

GRATULÁLUNK!!

 

MEETUP#3

2019.10.08.

 

 

ISMÉT SZUPER VOLT!!

2019.09.21.

Újra egy izgalmas témán vagyunk túl: A NAGY VITA - VEZETÉSI TANÁCSADÁS 10 ÉV MÚLVA...  Köszönjük az előadóknak a színvonalas estét, és köszönjük a nagyszámű érdeklődést és részvételt!

Hamarosan MeetUp3#!!

 

ÚJABB BELÉPŐK: PwC, eGOV, FIELD !!

2019.06.05.

Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb három cég csatlakozott szövetségünkhöz!

Ezúon is köszöntjük sorainkban a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft-t, az eGOV Tanácsadó Kft-t és nem utolsósorban a Field Consulting Kft-t!

CMC VÉDJEGY

2019.03.25.

Immáron hivatalosan is védjegyzetté vált a CMC, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a mai napon védjegyként lajstromozta és a lajstromozást meghirdeti a Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítőben.

A CLARITY CONSULTING TAGJAINK KÖZÖTT!

2019.03.19.

Örömmel jelentjük, hogy a Clarity Consulting ismét szövetségünk szervezeti tagjai közé tartozik. Egy tavalyi posztunkban említettük, hogy az elnökségben a Clarity ügyvezetője, Ternyik László is helyet kapott:

".. Úgy érzékeljük, hogy az elmúlt években a VTMSZ stratégiája sokat változott. Közelebb került a Clarity Consulting-hoz hasonló tanácsadó cégek igényeihez. Például az olyan projektek, mint a „Legyetek Ti is tanácsadók”, amelynek célja, hogy közvetlen kapcsolatot teremtsen a hazai egyetemeken végző és a tanácsadás iránt érdeklődő fiatalokkal, és összekösse őket a friss erőforrásra éhes tanácsadó cégekkel, meggyőző értékfelajánlásnak tűnik.

Többek között ezért gondoltuk úgy, hogy hosszabb kihagyás után ismét csatlakozunk a VTMSZ szervezeti tagságához. Bízunk abban, hogy az együttműködés mindkét fél számára gyümölcsöző lesz. .."