News about us ...

Magyar Nemzet - Vélemény - Egy besározott szakma védelmében
A tanácsadás soha nem volt azonos a gyanús ügyek pártolásával – Függetlenség, tapasztalat és tudás kell hozzá (Saád Tamás, 2011. május 25.)

Magyar Nemzet  – Lázadás a kontár és elvtársi tanácsadók ellen - szabályozás, átláthatóság, minőségi vizsgáztatás (Csákvári Péter, Torma Kálmán - 2010. március 8.)

Budapest Business Journal  – A vezetési tanácsadás trendjei (dr. Kornai Gábor elnök és Baukovácz Krisztina alelnök is kifejti álláspontját – 2009. október)

ComputerWorld – Gyúrós Tibor díj 2009 – Díjban részesültek az év legsikeresebb informatikai cégvezetői (Dr. Kornai Gábor megkapta az Év Informatikai Cégvezetője címet, 2009. június)

Napi Gazdaság – A visszaesés ellenére bizakodók a tanácsadó cégek (a válság hatása a vezetési tanácsadási piacra – vezetési tanácsadó cégek válaszolnak, 2009. május)

Népszabadság - A tanácsadók kamarával védenék a mundér becsületét (Beszélgetés Dr. Kornai Gáborral a VTMSz elnökével, Fekete Istvánnal, a Joint Venture Szövetség elnökével, Fixler László, a Marketing Szövetség elnökségi tagjával, 2009. május)

Pesti Műsor – Városépítők: Kornai Gábor (2009. május)

Napi Gazdaság - Tanácsadói melléklet (2008. december)

The Global Management Consulting Sector (interjú Dr. Poór Józseffel és Andrew C. Gross-sal a FOCUS ON INDUSTRIES AND MARKET (USA) című gazdasági lapban, 2008. október)

Népszabadság TOP kiadványok. A 25 legkeresettebb diploma a versenyszférában
A megfelelő végzettség nem vehető meg (Beszélgetés Kulcsár Péterrel, a
Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége elnökével, 2007. december)

eVilág - A tudásban rejlő potenciál - Interjú Kulcsár Péterrel, 2007. január

VG Online - Tanácsadás tudatosan (Feltérképezik, hogy a kkv-knak milyen támogatásra van szükségük (Beszélgetés Kulcsár Péterrel, a VTMSz elnökével, 2006. október)