Aktualitások

ITT A JANUÁRI MEETUP

2022.01.11.

Az év első meetupján négy előadónk négy különböző témával érkezik. 
RADIVOJEVICS Krisztián a banki applikációk kedveltségéről beszél majd, SOLTI Előd a wellbeing stratégiával ismerkedtet meg bennünket, TORMA Kálmán a „Miért nem akarják” kérdés mögött keresgél, míg ÜRÖGI Tamás a magyarországi okos egyetemek hiányáról beszél majd.
Időpont: 2022. január 20. 18.30

A MeetUp-ba a Google Meet platformon tudtok bekapcsolódni az alábbi linken: https://meet.google.com/qfc-ejxr-zxo

TARTSATOK VELÜNK MOST IS!!

 FB: https://fb.me/e/2OCGatV8q

GRATULÁLUNK AZ ÚJ CMC BIZOTTSÁGNAK

2022.01.05.

A CMC Bizottság tagjainak megválasztása 2022. január 4-én 23:45 órakor sikeresen lezárult, a 116 aktív CMC-ből 61 fő adta le voksát, ami 53%-os szavazati arányt jelent.

A szavazás eredménye - az első hét legtöbb szavazatot kapott jelölt - a következő:

BAUKOVÁCZ Krisztina
BERCELI Bernadett
CSÁKVÁRI Péter
HERCEGH Imre
KASEK Roland
SZENTPÉTERI WRANA Krisztina
DR. TARJÁN Gábor

Köszönjük a jelölési és szavazási folyamatban közreműködőknek a részvételt és gratulálunk és jó munkát kívánunk az újonnan megválasztott CMC Bizottságnak!

ÖRÖMMEL KÖSZÖNTJÜK A PREVITA KFT-T TAGJAINK KÖZÖTT!

2022.01.03.

Tisztelt és nagyra becsült VTMSZ tagok!

Nagyon köszönöm, hogy bekerülhettünk ebbe a közösségbe, mert a személyes kapcsolatok és a honlap alapján is azt látom, hogy itt professzionális szakmai munka folyik, amiből kell és érdemes tanulni, és jó benne részt venni.
Néhány bemutatkozó sor rólunk:
A Previta Ingatlan Kft. nagy volumenű és különleges funkciójú létesítmények üzemeltetési szakértésére, ingatlan gazdálkodási tevékenységének megtervezésére szakosodott vállalkozás.
A nem szokványos, nem vagy nehezen standardizálható létesítmények ingatlangazdálkodási feladatainak megtervezése jelentős időigénnyel bír, nagy szakértelmet és nyitott, kreatív megközelítést kíván, mert a feladat összetett és a szakirodalma erősen hiányos. Sok esetben még nemzetközi szinten is csak igen kis számú hasonló létesítmény fellelhető és ezeknek az adatai nem elérhetők. Más esetekben nincs is hasonló létesítmény, ezért olyan analógiákra kell hagyatkozni, melyekből egyes részelemek levezethetők.
Célunk, hogy a folyamat végére a Megrendelő rendelkezésére álljon minden olyan információ, mely alapján: fel tudja állítani a létesítményt működtető szervezetet, rendelkezésére áll a megvalósításra alkalmas ellenőrzött költségvetés, bevezetésre készen áll a működtetés szakmai terve és a szolgáltatási szint szabályozás.
Szakterületeink, melyet állandó közreműködő szakértőkkel fedünk le: közgazdaság, költség-, létszám- és vagyongazdálkodás, műszaki üzemeltetés, energetika, tűz- és munkavédelem, környezetvédelem.

Mottónk: „Nekünk arról kell döntenünk, mihez kezdjünk az idővel, amely megadatik.” (J. R. R. Tolkien)

PRESSING CSABA
cégvezető
üzleti tanácsadás szakértő, jogi szakokleveles közgazdász, vendéglátóipari üzemgazdász
20+ év létesítménygazdálkodási gyakorlat

 

 

 

CSATLAKOZOTT SZÖVETSÉGÜNKHÖZ A MULTICONTACT CONSULTING KFT, KÖSZÖNTJÜK ŐKET SORAINKBAN!

2021.10.07.

Nagy örömünkre szolgál, hogy tagjai lehetünk a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének, így egy olyan szakmai közösség részesei lehetünk, akik elősegítik a vezetési tanácsadási szakma megbecsülését.

Rólunk:
2002 óta működünk a központi közigazgatás, a nagyvállalatok és a kis- és középvállalatok hatékonyan együttműködő, valódi üzleti értéket teremtő partnereiként. 100 százalékban magyar tulajdonú cégként közel 80 fős, kiemelkedő képzettséggel és tapasztalattal rendelkező szakértői gárdánkkal a szervezetfejlesztést és folyamatracionalizálást, az igazgatásszervezést, az informatikai tanácsadást, GDPR bevezetést, a közbeszerzési tanácsadást, a pályázati tanácsadást, a projektauditot, valamint a projektmenedzsmentet tekintjük elsődleges működési területeinknek.
Szolgáltatási kínálatunk az évek során folyamatosan bővült, így az ma már minden olyan elemet tartalmaz, amely a klasszikus vezetési, illetve az informatikai szakértői szolgáltatás tárgykörébe tartozik. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre bővülő ügyfélkörünk egyre összetettebb projektekkel bíz meg bennünket, elismerve dinamikusan fejlődő csapatunk hozzáállását és szakmai sikereit.
Annak érdekében, hogy a nemzetközi piacon való részvételünket is erősítsük, létrehoztuk a nemzetközi kompetenciaközpontot vállalatunkon belül.

 

VEZETÉSI TANÁCSADÓI DÍJAK FELMÉRÉS ÖSSZEFOGLALÓ ELEMZÉS

2021.02.22.

Lezajlott az idei évi tanácsadói díjak felmérése, az összefoglaló jelentés a képre kattintva érrhető el. 

 

 

CMC VÉDJEGY

2019.03.25.

Immáron hivatalosan is védjegyzetté vált a CMC, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a mai napon védjegyként lajstromozta és a lajstromozást meghirdeti a Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítőben.