Ha egy szórakoztató online kaszinót keresel, valószínűleg hallottál már a Wazambáról https://kaszinoworld.com/wazamba/ . Érdekes törzsi motívummal és az online oldalak közül a legnagyobb játékválasztékkal biztosan megtalálod itt a megfelelő helyet. A Wazamba a nagyszerű ügyfélszolgálatról és a zökkenőmentes tranzakciókról is ismert. Nemcsak a weboldal teljes egészében magyar nyelvű, hanem az ügyfélszolgálat munkatársai is elérhetőek ezen a nyelven. Itt otthonosan fogod érezni magad a játékokban. Az Ön kényelme érdekében a Wazamba számos különböző fizetési módot elfogad. Befizethetsz a főbb hitelkártyákkal, bankkártyákkal, e-pénztárca szolgáltatásokkal, mint például a Paysafecard, sőt, még mobiltelefonos fizetésekkel is, mint például a Neteller és az Ecopayz. A kifizetéseket három munkanapon belül feldolgozzák. A kifizetéseket hétvégén nem dolgozzák fel, ezért mindenképpen tervezzen előre. A Wazamba casino Hungary több pénznemet is elfogad, de a magyarországi játékosok a magyar forintot és a norvég koronát használhatják. A Wazamba sikeres látogatásához a magyar online kaszinók szövetségének tagjának kell lennie. Ez a szervezet arra törekszik, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson minden tagjának. Tagként számos exkluzív előnyre és ajánlatra leszel jogosult. Ez azt jelenti, hogy hatalmas nyereményeket nyerhetsz, és élvezheted a valódi kaszinóban való játék izgalmát. Ez a cikk a Wazamba magyarországi tagságának néhány előnyét tárgyalja. Ha szereted a non-stop akcióval teli játékokat, a Wazamba kaszinó neked való. A Wazamba kaszinó nem komoly témájával és színes grafikájával szórakoztató hely a játékra. Számos különböző bónusz és promóció áll az új játékosok rendelkezésére. Ezen előnyök mellett a Wazamba nagyvonalú üdvözlő bónuszokat kínál az új tagoknak. Például akár 500 eurós bónuszjátékra is jogosult lehetsz! A Wazambához való csatlakozás számos előnye mellett számos olyan játékot is élvezhet, amelyek csak ebben a kaszinóban érhetőek el. A Wazambában élvezheted a videó nyerőgépeket, jackpot nyerőgépeket, asztali játékokat és élő osztós játékokat, sőt, kipróbálhatod magad a Kenóban és a Sic Bo-ban is. A videónyerőgépek mellett a kaszinó olyan népszerű kedvenceket kínál, mint a Dead or Alive Slot, a Twin Spin és az Immortal Romance. A Wazambában egyéb játékok széles választékát találod, többek között blackjacket, rulettet és videopókert.

Get Adobe Flash player

Aktualitások

CMC MEETUP #28 - KÜLÖNLEGES KIADÁS

2023.01.23.

Az új évben is folytatjuk!

Ismét meetup, ez alkalommal picit másként, hibrid szervezésben (személyesen és online is), vendégelőadókkal, különleges személyiségek mozgalmas életutakkal.

Időpont: 2023. február 16. csütörtök 18.30-20.00

A részvétel regisztrációhoz kötött, a REGISZTRÁCIÓS FELÜLETET IDE KATTINTVA éred el.

Helyszín:

- személyes megjelenéssel: PwC Székház, 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.,

online csatlakozással: https://meet.google.com/maa-fowz-vce

Ha tudsz vegyél részt személyesen, részben mert régen találkoztunk, részben mert az interaktív blokkban csak a személyesen jelen lévők vehetnek részt, az online résztvevők most nem kérdezhetnek (csak hallgathatják az előadásokat).

VÁRUNK MOST IS!!

 

 

 

 

 

TÚL AZ ÉV UTOLSÓ MEETUPJÁN

2022.11.25.

Az év utolsó összejövetelének különböző témái is igen érdekesek voltak:
-    BERCELI Bernadett: Terápiás kutyák alkalmazásának világgyakorlata - Egy terápiás kutya lehet a kollégám, gyógyítom, orvosom? A kutya szolgálhat minket valahogy másképpen, mint a megszokott hobby kutya barátaink?
A válasz az egész világ gyakorlatát megnézve nagybetűs IGEN. Az előadás bemutatta hogyan, miért és legfőképpen milyen célokra "álltunk össze" négylábú barátainkkal széles e világban a magán-és közszférában és az üzleti világban egyaránt.
-    DEÁK Csaba: Áthidalhatjuk-e a digitális szakadékot? - Az előadás rávilágított mi is az a digitális kompetencia, foglalkozott az EU digitális jövőképével és célkitűzéseivel, a digitális kompetenciák magyarországi viszonylataival, és a beavatkozás lehetőségeivel.
-    VÁRI Attila: Tökéletes viharban a beszállítói szektor?

CMC VÉDJEGY

2019.03.25.

Immáron hivatalosan is védjegyzetté vált a CMC, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a mai napon védjegyként lajstromozta és a lajstromozást meghirdeti a Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítőben.