Ha egy szórakoztató online kaszinót keresel, valószínűleg hallottál már a Wazambáról https://kaszinoworld.com/wazamba/ . Érdekes törzsi motívummal és az online oldalak közül a legnagyobb játékválasztékkal biztosan megtalálod itt a megfelelő helyet. A Wazamba a nagyszerű ügyfélszolgálatról és a zökkenőmentes tranzakciókról is ismert. Nemcsak a weboldal teljes egészében magyar nyelvű, hanem az ügyfélszolgálat munkatársai is elérhetőek ezen a nyelven. Itt otthonosan fogod érezni magad a játékokban. Az Ön kényelme érdekében a Wazamba számos különböző fizetési módot elfogad. Befizethetsz a főbb hitelkártyákkal, bankkártyákkal, e-pénztárca szolgáltatásokkal, mint például a Paysafecard, sőt, még mobiltelefonos fizetésekkel is, mint például a Neteller és az Ecopayz. A kifizetéseket három munkanapon belül feldolgozzák. A kifizetéseket hétvégén nem dolgozzák fel, ezért mindenképpen tervezzen előre. A Wazamba casino Hungary több pénznemet is elfogad, de a magyarországi játékosok a magyar forintot és a norvég koronát használhatják. A Wazamba sikeres látogatásához a magyar online kaszinók szövetségének tagjának kell lennie. Ez a szervezet arra törekszik, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson minden tagjának. Tagként számos exkluzív előnyre és ajánlatra leszel jogosult. Ez azt jelenti, hogy hatalmas nyereményeket nyerhetsz, és élvezheted a valódi kaszinóban való játék izgalmát. Ez a cikk a Wazamba magyarországi tagságának néhány előnyét tárgyalja. Ha szereted a non-stop akcióval teli játékokat, a Wazamba kaszinó neked való. A Wazamba kaszinó nem komoly témájával és színes grafikájával szórakoztató hely a játékra. Számos különböző bónusz és promóció áll az új játékosok rendelkezésére. Ezen előnyök mellett a Wazamba nagyvonalú üdvözlő bónuszokat kínál az új tagoknak. Például akár 500 eurós bónuszjátékra is jogosult lehetsz! A Wazambához való csatlakozás számos előnye mellett számos olyan játékot is élvezhet, amelyek csak ebben a kaszinóban érhetőek el. A Wazambában élvezheted a videó nyerőgépeket, jackpot nyerőgépeket, asztali játékokat és élő osztós játékokat, sőt, kipróbálhatod magad a Kenóban és a Sic Bo-ban is. A videónyerőgépek mellett a kaszinó olyan népszerű kedvenceket kínál, mint a Dead or Alive Slot, a Twin Spin és az Immortal Romance. A Wazambában egyéb játékok széles választékát találod, többek között blackjacket, rulettet és videopókert.

Get Adobe Flash player

Aktualitások

TÚL A HUSZONÖTÖDIKEN!!

2022.09.25.

 A 25. meetupunk is remek volt, a különböző témák tették érdekessé ezt a délutánt is (a prezentációk a nevekre kattintva érhetők el):

HODOVÁN Attila a PSD2 szerinti nyílt bankolásról beszélt. Az előadás során röviden áttekintette a PSD2 céljait, eredményeit, kihívásait, valamint a piacon megjelenő új megoldásokat. Ezekhez kapcsolódóan érintette azokat a kihívásokat, amelyeket a hazai piacon tapasztalunk a nyílt bankolással kapcsolatban, továbbá bemutatta, hogy merre fejlődhet ez a terület a jövőben.

SZABÓ András a Magyar Posta kihívásait és lehetőségeit osztotta meg velünk, míg SOLTI Gábor bemutatta, hogy hogyan állnak a hazai nagyvállalatok az IoT implementációk vonatkozásában.

TANÁCSADÓI DÍJAK FELMÉRÉSE

2022.09.15.

Kedves Tanácsadó Kolléga!

A Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége az elmúlt évtizedben rendszeresen végzett az itt szereplőhöz hasonló felmérést a tanácsadói díjak témájával kapcsolatban tagjai, illetve a tanácsadói piac egyéb szereplői körében. A jelenlegi turbulens gazdasági környezet, a tevékenységünket is több szempontból érzékenyen érintő hatások most igazán időszerűvé teszik az t eredmények frissítését. A tanácsadói díjakra vonatkozó eddigi alapkérdéseken túl a jelenlegi erőteljes környezeti változások (infláció, bérinfláció, KATA megszüntetés, árfolyamváltozások, stb.) hatásait is vizsgáljuk felmérésünkben. Összetett és érzékeny kérdések ezek, így a kérdőív eredményeinek feldolgozása után fókuszcsoportos beszélgetéseket is szervezünk ezekben a témákban.

Amennyiben szívesen részt venne ilyen beszélgetésben, kérjük a kérdőív végén, az erre vonatkozó kérdésben ezt jelölje!

Kitöltési időszak: 2022. szeptember 16. – október 10.

A felmérés eredményei, a trendek és egyéb jellemzők elemzése alapján nem csupán a tanácsadóknak tudunk hasznos visszajelzést adni, de érdekképviseleti munkánkban is jelentős segítséget jelentenek ezek az eredmények.

Kérjük, szánjon néhány percet a kérdőív kitöltésére, melyet IDE KATTINTVA  ér el!

Amennyiben a felméréssel kapcsolatban kérdése lenne, Baukovácz Krisztina – a projekt felelőse – szívesen válaszol kérdéseire (baukovacz@xellum.hu).

Kérjük, válaszaival segítse munkánkat!

LEZAJLOTT ÉVES KÖZGYŰLÉSÜNK

2022.05.12.

Sikeresen zárult 2022. május 11-én megrendezett közgyűlésünk.

Csákvári Péter beszámolt az elmúlt évben történt előrehaladásunkról, beszélt a lassan növekvő taglétszámról, a CMC ügyekről, a hazai és nemzetközi kapcsolatainkról. Örömmel nyugtázta hogy továbbra igen sikeresek meetupjaink.
Schainpauer Mariann beszámolt az elmúlt év gazdálkodásáról, pénzügyi helyzetéről.
Dr. Kornai Gábor a Felügyelő Bizottság elnöke ismertette, hogy a FB megvizsgálta a szövetség gazdálkodását és a könyvvizsgálói jelentéssel egyetértve a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelően elfogadásra terjesztette elő a közgyűlés számára a Szövetség 2021. évi számviteli beszámolóját.
Az Etikai Bizottság tevékenységéről Csanádi Péter a bizottság elnöke számolt be. Tájékoztatta a hallgatóságot, hogy az elmúlt évben az Etikai bizottsághoz nem érkezett etikai jellegű észrevétel, bejelentés. A bizottság több projekten is dolgozik.

A jelenlévők elfogadták a beszámolókat, valamint a szövetség 2021. évi számviteli beszámolóját. A beszámolók ITT tekinthetők meg.

Ünnepélyes keretek között került sor az új CMC minősítést szerzett nyolc kolléga köszöntésére:

HARCZI Bence - Multicontact Consulting Kft.
KARIKÓ Péter -  eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
KOLOSSA Péter - FIELD Consulting Kft.
KOVÁCS Zsolt - KÜRT Zrt.
NAGY Mihály - KÜRT Zrt.
PETŐ Gábor András - Multicontact Consulting Kft.
DR. POROSZKAI-GERMAN Gabriella - Multicontact Consulting Kft.
TARJÁNI ARIELLA JANKA - Fókusz-2 Kft.

GRATULÁLUNK!

VEZETÉSI TANÁCSADÓI DÍJAK FELMÉRÉS ÖSSZEFOGLALÓ ELEMZÉS

2021.02.22.

Lezajlott az idei évi tanácsadói díjak felmérése, az összefoglaló jelentés a képre kattintva érrhető el. 

 

 

CMC VÉDJEGY

2019.03.25.

Immáron hivatalosan is védjegyzetté vált a CMC, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a mai napon védjegyként lajstromozta és a lajstromozást meghirdeti a Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítőben.