Ha egy szórakoztató online kaszinót keresel, valószínűleg hallottál már a Wazambáról https://kaszinoworld.com/wazamba/ . Érdekes törzsi motívummal és az online oldalak közül a legnagyobb játékválasztékkal biztosan megtalálod itt a megfelelő helyet. A Wazamba a nagyszerű ügyfélszolgálatról és a zökkenőmentes tranzakciókról is ismert. Nemcsak a weboldal teljes egészében magyar nyelvű, hanem az ügyfélszolgálat munkatársai is elérhetőek ezen a nyelven. Itt otthonosan fogod érezni magad a játékokban. Az Ön kényelme érdekében a Wazamba számos különböző fizetési módot elfogad. Befizethetsz a főbb hitelkártyákkal, bankkártyákkal, e-pénztárca szolgáltatásokkal, mint például a Paysafecard, sőt, még mobiltelefonos fizetésekkel is, mint például a Neteller és az Ecopayz. A kifizetéseket három munkanapon belül feldolgozzák. A kifizetéseket hétvégén nem dolgozzák fel, ezért mindenképpen tervezzen előre. A Wazamba casino Hungary több pénznemet is elfogad, de a magyarországi játékosok a magyar forintot és a norvég koronát használhatják. A Wazamba sikeres látogatásához a magyar online kaszinók szövetségének tagjának kell lennie. Ez a szervezet arra törekszik, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson minden tagjának. Tagként számos exkluzív előnyre és ajánlatra leszel jogosult. Ez azt jelenti, hogy hatalmas nyereményeket nyerhetsz, és élvezheted a valódi kaszinóban való játék izgalmát. Ez a cikk a Wazamba magyarországi tagságának néhány előnyét tárgyalja. Ha szereted a non-stop akcióval teli játékokat, a Wazamba kaszinó neked való. A Wazamba kaszinó nem komoly témájával és színes grafikájával szórakoztató hely a játékra. Számos különböző bónusz és promóció áll az új játékosok rendelkezésére. Ezen előnyök mellett a Wazamba nagyvonalú üdvözlő bónuszokat kínál az új tagoknak. Például akár 500 eurós bónuszjátékra is jogosult lehetsz! A Wazambához való csatlakozás számos előnye mellett számos olyan játékot is élvezhet, amelyek csak ebben a kaszinóban érhetőek el. A Wazambában élvezheted a videó nyerőgépeket, jackpot nyerőgépeket, asztali játékokat és élő osztós játékokat, sőt, kipróbálhatod magad a Kenóban és a Sic Bo-ban is. A videónyerőgépek mellett a kaszinó olyan népszerű kedvenceket kínál, mint a Dead or Alive Slot, a Twin Spin és az Immortal Romance. A Wazambában egyéb játékok széles választékát találod, többek között blackjacket, rulettet és videopókert.

Get Adobe Flash player

Aktualitások

DUPLA MEETUP KÖVETKEZIK

2023.03.09.

TARTS VELÜNK MOST IS!!

Márciusban dupla meetup-ot tartunk, ahol idei CMC jelöltjeink előadásait hallgathatjátok, melyek most is érdekesnek ígérkeznek, eltérő témákkal, egyedi nézőpontokkal és megközelítésekkel.


1. csoport időpont: 2023. március 23. 18.00 óra
 https://meet.google.com/rwm-waoe-wto

DR. ZSIROS Ágnes a Tudásbarát szervezeti kultúra születéséről beszél majd, hogyan lehet „elég jó” modellt alkotni a tudástranszfer támogatására egyedi szervezeti igényekre szabva?
MONÁR Erik Krisztián a megújuló energiaforrások hazai és európai betörési alternatíváit fejtegeti, szabályozók, piaci kihívások, miltigációs lehetőségek.
VERESS Ádám bemutatja a hidrogén nyújtotta lehetőségeket és megoldásokat a dekarbonizációs törekvések mentén, a technológia korlátait és kihívásait.

 

2. csoport időpont: 2023. március 30. 18.00 óra
https://meet.google.com/auy-wxwy-reh

HARTMANN Lilla a Projektek a hétköznapokban témát járja körül, megvizsgálja, hogy  azt taglalja majd, hogy hogyan éli meg egy projektvezető a hétköznapi "projekteket"? El tud-e szakadni a projektvezető a projekt szerű gondolkodástól a hétköznapokban?
KISPÁL László a hobbiját mutatja meg nekünk, a síelést, körüljárja az alapiskolát, feltételeket, követelményeket, megosztja tapasztalait, javaslatait.
DÉNES György a kiberbiztonság aktuális helyzetét mutatja be, kitérve a kiberbiztonsággal kapcsolatos alapfogalmakra és meghatározásokra, az információbiztonság alapvető követelményeire, a védelmi intézkedésekre, a leggyakoribb fenyegetésekre

FIATAL TANÁCSADÓ FELMÉRÉS KÉRDŐÍV

2023.02.07.

Szakmai közösségünket szeretnénk erősíteni, nyitni a fiatalabb korosztályok felé, lehetőséget biztosítani a 35 év alatti "Fiatal Tanácsadói" kör számára, hogy részt vehessenek szövetségünk és ezáltal a szakma formálásában.

Ezért kérlek ha ebbe a korosztályba tartozol, töltsd ki kérdőívünket, valamint ha van fiatal tanácsadó kollégád, juttasd el számára is kérdőívünket, hiszen így tudjuk megismerni ezt a szakma jövője szempontjából fontos tanácsadói kört, így érthetjük meg igényeit, elképzeléseit, attitűdjét.

A kérdőív ITT ELÉRHETŐ, kitöltése nagyságrendileg 15 percet vesz igénybe.

Kitöltési határidő: 2023. március 31.

 

Az eredményekről készült hivatalos összesítést megosztjuk a VTMSZ hivatalos csatornáin.
Kérünk, támogass minket azzal, hogy kitöltöd kérdőívünket és/vagy eljuttatod kollégáidnak is!
Előre is köszönjük közreműködésedet!

CMC MEETUP #28 - KÜLÖNLEGES KIADÁS IS NAGYON JÓL SIKERÜLT

2023.01.23.

Meghívott előadóink különleges meetup-ot varázsoltak.

Köszönjük Györgyinek és Viktornak megtisztelő és kivételes társaságukat!

CMC VÉDJEGY

2019.03.25.

Immáron hivatalosan is védjegyzetté vált a CMC, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a mai napon védjegyként lajstromozta és a lajstromozást meghirdeti a Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítőben.