Ha egy szórakoztató online kaszinót keresel, valószínűleg hallottál már a Wazambáról https://kaszinoworld.com/wazamba/ . Érdekes törzsi motívummal és az online oldalak közül a legnagyobb játékválasztékkal biztosan megtalálod itt a megfelelő helyet. A Wazamba a nagyszerű ügyfélszolgálatról és a zökkenőmentes tranzakciókról is ismert. Nemcsak a weboldal teljes egészében magyar nyelvű, hanem az ügyfélszolgálat munkatársai is elérhetőek ezen a nyelven. Itt otthonosan fogod érezni magad a játékokban. Az Ön kényelme érdekében a Wazamba számos különböző fizetési módot elfogad. Befizethetsz a főbb hitelkártyákkal, bankkártyákkal, e-pénztárca szolgáltatásokkal, mint például a Paysafecard, sőt, még mobiltelefonos fizetésekkel is, mint például a Neteller és az Ecopayz. A kifizetéseket három munkanapon belül feldolgozzák. A kifizetéseket hétvégén nem dolgozzák fel, ezért mindenképpen tervezzen előre. A Wazamba casino Hungary több pénznemet is elfogad, de a magyarországi játékosok a magyar forintot és a norvég koronát használhatják. A Wazamba sikeres látogatásához a magyar online kaszinók szövetségének tagjának kell lennie. Ez a szervezet arra törekszik, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson minden tagjának. Tagként számos exkluzív előnyre és ajánlatra leszel jogosult. Ez azt jelenti, hogy hatalmas nyereményeket nyerhetsz, és élvezheted a valódi kaszinóban való játék izgalmát. Ez a cikk a Wazamba magyarországi tagságának néhány előnyét tárgyalja. Ha szereted a non-stop akcióval teli játékokat, a Wazamba kaszinó neked való. A Wazamba kaszinó nem komoly témájával és színes grafikájával szórakoztató hely a játékra. Számos különböző bónusz és promóció áll az új játékosok rendelkezésére. Ezen előnyök mellett a Wazamba nagyvonalú üdvözlő bónuszokat kínál az új tagoknak. Például akár 500 eurós bónuszjátékra is jogosult lehetsz! A Wazambához való csatlakozás számos előnye mellett számos olyan játékot is élvezhet, amelyek csak ebben a kaszinóban érhetőek el. A Wazambában élvezheted a videó nyerőgépeket, jackpot nyerőgépeket, asztali játékokat és élő osztós játékokat, sőt, kipróbálhatod magad a Kenóban és a Sic Bo-ban is. A videónyerőgépek mellett a kaszinó olyan népszerű kedvenceket kínál, mint a Dead or Alive Slot, a Twin Spin és az Immortal Romance. A Wazambában egyéb játékok széles választékát találod, többek között blackjacket, rulettet és videopókert.

Get Adobe Flash player

Aktualitások

AZ ÉV UTOLSÓ MEETUPJA

2022.11.21.

Csütörtökön ismét meetup!

Az év utolsó összejövetelének különböző témái is érdekesnek ígérkeznek:
-    BERCELI Bernadett: Terápiás kutyák alkalmazásának világgyakorlata
-    DEÁK Csaba: Áthidalhatjuk-e a digitális szakadékot?
-    VÁRI Attila: Tökéletes viharban a beszállítói szektor?

2022. november 24., kezdés a szokásos időpontban 18.30-kor

A MeetUp-ba a Google Meet platformon tudtok bekapcsolódni az alábbi linken: https://meet.google.com/yjw-gvjk-vda

TARTSATOK VELÜNK MOST IS!!

ÚJRA CMC MINŐSÍTÉS! ISMÉT LEHET JELENTKEZNI!

2022.11.03.

 Várjuk a 2022. évi CMC (Certified Management Consultant -  Minősített Vezetési Tanácsadó - minősítési eljárásra jelentkezőket 2022. december 15-ig!

Az ICMCI akkreditációja alapján Magyarországon egyedül a VTMSZ jogosult CMC címek adományozására, amelyeket a közel 50 ICMCI tagország kölcsönösen elfogad. A minősítésre az online felületen lehet jelentkezni.
Jelentkezési határidő: 2021. december 15.

Az érdeklődő tanácsadóknak a megadott határidőig kell jelezniük ELŐREGISZTRÁCIÓVAL a részvételi szándékukat, majd az előregisztrációt követően a kapott belépési kóddal érik el a minősítési folyamat ONLINE FELÜLETÉT.

A minősítés előfeltételei, a folyamat leírása, határidők és egyéb információk a CMC INFORMÁCIÓK alatt olvashatók. További tájékoztatást ad a titkárság az office@vtmsz.hu  e-mail címen.

Üdvözlettel:
CMC Bizottság

CMC VÉDJEGY

2019.03.25.

Immáron hivatalosan is védjegyzetté vált a CMC, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a mai napon védjegyként lajstromozta és a lajstromozást meghirdeti a Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítőben.