Megünnepeltük szövetségünk 20 éves évfordulóját, átadtuk a Legjobb Tanácsadási Projekt Díjat és beszélgettünk a tanácsadói díjazásról …

2010.12.12.

2010. december 10. – Novotel Budapest Centrum
Szövetségünk elmúlt 20 évét összefoglalva, volt elnökeink társaságában és közreműködésével emlékeztünk vissza a megalakulás előzményeire, a kezdetekre, az akkori hazai tanácsadási szakma indulására, az elmúlt évek főbb történéseire „ … vidéki road-show-k, tanácsadó bál, sport nap, nemzetközi konferenciák, …” stb. A visszatekintést kísérő slide-show-t itt tekintheti meg.

Az ünnepi alkalom apropójaként átadtuk a Legjobb Tanácsadási Projekt – VTMSZ Garai Tamás – Díjat, melyet idén a HILL International „ÉRTED” projektje nyerte el.
Az idén kiosztottunk egy különdíjat is – Innovatív Megoldás Különdíj –, melyet a Homo Regius Tanácsadó Iroda nyert el Szolgáltató város mintaprojektjével.
A délutáni kerekasztal beszélgetés témája a tanácsadói díjak kérdése volt, melynek célja az volt, hogy legyen a vezetési tanácsadó szakmának kommunikálható üzenete a tanácsadói díjakkal kapcsolatban. A témát a közelmúltban felerősödő, a tanácsadás értékteremtő képességét megkérdőjelező kritikái hozták felszínre (a workshop-ról készült emlékeztető itt olvasható).