Közgyűlés - 2011. április 14.

2011.04.11.

(Novotel Budapest Center (1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.)

Csákvári Péter elnöki beszámolójában ismertette az elmúlt év főbb történéseit: sajtómegjelenések, LinkedIn csoport, Open Space rendezvény, 20 éves volt a VTMSz, kiosztottuk a Legjobb Tanácsadási Projekt – VTMSz Garai Tamás – Díjat, valamint egy különdíj – Innovatív Megoldás Különdíj – is gazdára talált.

A főtitkár beszámolójában összefoglalta a VTMSz 2010. évi mérlege alapján az elmúlt év gazdálkodását. Kitért a bevételek és költségek alakulására, megoszlására, összehasonlítva az előző év adataival. Visszafogott, takarékos és kiegyensúlyozott évként jellemezte a 2010. évi gazdálkodást. A főtitkári beszámoló itt tekinthető meg.

A könyvvizsgáló beszámolójában elmondta, hogy a könyvvizsgálat célja a beszámoló és a kapcsolódó dokumentációk vizsgálata, nem a gazdálkodás minősítése. Az elkészített éves beszámoló a számviteli törvény előírásai szerint készült, megbízható és valós képet ad a VTMSZ helyzetéről. A könyvvizsgálói jelentést „tiszta záradékkal” látta el.

A Tagfelvételi Bizottság  és az Etikai Bizottság is röviden összefoglalta az előző év történéseit. 2010. évben egy szervezet csatlakozott szövetségünkhöz. Etikai ügy az elmúlt évben nem volt, viszont némi szünet után az Etikai Modell Fejlesztés csoportban újraindul a munka, melynek fő iránya az Etikai Kódex megújításának alapelvei.

A tagság elfogadta az elnökségi, főtitkári, könyvvizsgálói, illetve bizottsági beszámolókat.

Idén is – ünnepélyes keretek között – átadásra kerültek a 2010-2011 évben CMC címet szerzettek oklevelei.