ARANY- ÉS EZÜSTÉRMET NYERTEK A VIALTO CONSULTING NEMZETKÖZI PROJEKTJEIi!

2013.10.03.

Az ICMCI által meghirdetett, idei Constantinus Nemzetközi Tanácsadói Díj arany- és ezüstérmét a Vialto Consulting nemzetközi projektjei nyerték!

Az aranyérmes projekt: „Szakértői támogatás és adatgyűjtés a Törökországi Mezőgazdasági és Vidékügyi Minisztérium statisztikai tudásbázisának fejlesztéséhez”.

A projekt az Európai Unió és a Török Köztársaság társfinanszírozásában valósult meg. A 2012 májusában zárt projekt átfogó célja a mezőgazdasági adatminőség javítása az adatszolgáltatók kapacitásainak fejlesztésével, elősegítve a statisztikai ágazat harmonizációját az EU csatlakozáshoz szükséges feltételekkel.

Az ezüstérmes projekt: „Szakértői támogatás a Macedón Köztársaság Belügyminisztériuma részére a Tetra projekt 2. fázisának bevezetéséhez”.
A projekt az Európai Unió / IPA finanszírozásában valósult meg. A 2013 februárban zárt projekt célja a PMR országos lefedettség bővítésének átfogó támogatása, ezen belül:

  • A meglévő  TETRA-1 rendszer országossá bővítésének rendszertervezése, beszerzésének támogatása, a megvalósítás ellenőrzése
  • Országosan homogén PMR lefedettség létrehozása, mely alkalmas a felhasználó szervezetek professzionális és biztonságos kiszolgálására
  • Új és meglévő rendszerek teljes integrációjának biztosítása

A hír még nagyon friss, Nemes Áron, a Vialto Consulting Nemzetközi Üzletágának Vezetője szeptember 27-én vette át a díjakat Johannesburgban, az ICMCI idei kongresszus keretében megrendezett gálavacsorán. További részletek, információk hamarosan elérhetőek lesznek a Vialto honlapján és a Constantinus International honlapján.

Gratulálunk a sikerhez, amely a színvonalas tanácsadási munka komoly hozzáadott értékének elismerését jelenti számunkra!