Fenyőharaszt Workshop összefoglaló

2014.09.15.

Szeptember első hetében, csütörtök délutántól péntek estig Fenyőharaszton gyűltünk össze, hogy megbeszéljük a Szövetség munkáját, működését megalapozó értékeket, közös jövőképünket, céljainkat.

Csütörtökön késő estébe nyúlóan folyt a beszélgetés értékdilemmákról, etikáról, arról, hogy ki is a tanácsadó, milyen célok mozgatnak minket. Sok személyes dilemma, valódi etikai probléma is felmerült – hasonló cipőben járunk, és már egy ilyen beszélgetéssel is sokat segíthetünk egymásnak.

Pénteken már igazi workshop hangulatban, kiscsoportokban folytatódott a munka, az este összegyűjtött értékdilemmákról, a megváltozott környezetre adható válaszokról. A kiscsoportok közel tíz lehetséges működési scenáriót vázoltak fel, milyen jövőképünk, célrendszerünk, működési modellünk lehet, a laza baráti társaságtól egészen az üzleti vállalkozás szerű formációkig. Közösen választottuk ki azt a hármat ezek közül, amelyek a legígéretesebbnek tűntek.

Három munkacsoport folytatja a munkát, melyekhez természetesen lehet csatlakozni, akár többhöz is. Nem csupán azért, mert így befolyásolhatja a VTMSZ jövőjét, hanem mert élvezetes munkában, briliáns kollégákkal dolgozva teremthetünk valamit!

Befogadó színház + Hálózat – szakmai közösség, önképzőkör, tudásmegosztás
         témavezető:  Bodor Pál
        tagok: Csákvári Péter, Hegedűs Márta, Nyírő Viktor, Varga Péter, Unger Anita

Tanácsadó Akadémia – üzleti alapon működő tanácsadói szakmai képzés
         témavezető:  Torma Kálmán
         tagok: Dr.Poór József, (Hercegh Imre, Németh Gergely, Mezősi Balázs)

United Consultants – üzleti és szakmai közösségi háló
         témavezető:  Hetyey Sándor
         tagok: Gáspár Judit, Matolcsy János, Schainpauer Mariann

Csatlakozzatok minél többen!