DÍJAZTÁK AZ ÉV ELNÖKÉT!

2017.03.26.

Díjazták az Év Elnökét, méghozzá 32. alkalommal a Vezérigazgató Találkozó keretében. Az elismerésben idén KORNAI Gábor, az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. alapító-elnöke részesült.

Kornai Gábor az ünnepélyes díjátadót követően elmondta: a szakmai, üzleti sikerek mellett az elismerés fontos a vezetési tanácsadó szakma egészének, valamint pozitív jelzés a szakirányú felsőoktatás számára is.

„Díjat kapni mindig felemelő érzés, ebben az életkorban pedig kicsit talán egy egész szakmai életút elismerését is sejthetjük mögötte” – hangsúlyozta Kornai Gábor, aki rámutatott: az Év Elnöke díj nemcsak személyének, hanem a mögötte álló ütőképes, nemzetközi sikereket is felmutató csapatnak egyaránt szól.

A szakember két ízben is betöltötte a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének (VTMSZ) elnöki tisztét, 2001 óta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán tiszteletbeli docens, 2015-ig a Gazdálkodástudományi Intézet Vezetési Tanácsadás Tanszékének vezetője volt. 2009-ben az Év Iformatikai Cégvezetőjévé választották, 2015-ben kapta meg a BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozatától a Tanácsadói Életműért díjat.

(Forrás: IT Business)

NAGY ÖRÖMMEL GRATULÁLUNK!!