CSATLAKOZOTT SZÖVETSÉGÜNKHÖZ A MULTICONTACT CONSULTING KFT, KÖSZÖNTJÜK ŐKET SORAINKBAN!

2021.10.07.

Nagy örömünkre szolgál, hogy tagjai lehetünk a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének, így egy olyan szakmai közösség részesei lehetünk, akik elősegítik a vezetési tanácsadási szakma megbecsülését.

Rólunk:
2002 óta működünk a központi közigazgatás, a nagyvállalatok és a kis- és középvállalatok hatékonyan együttműködő, valódi üzleti értéket teremtő partnereiként. 100 százalékban magyar tulajdonú cégként közel 80 fős, kiemelkedő képzettséggel és tapasztalattal rendelkező szakértői gárdánkkal a szervezetfejlesztést és folyamatracionalizálást, az igazgatásszervezést, az informatikai tanácsadást, GDPR bevezetést, a közbeszerzési tanácsadást, a pályázati tanácsadást, a projektauditot, valamint a projektmenedzsmentet tekintjük elsődleges működési területeinknek.
Szolgáltatási kínálatunk az évek során folyamatosan bővült, így az ma már minden olyan elemet tartalmaz, amely a klasszikus vezetési, illetve az informatikai szakértői szolgáltatás tárgykörébe tartozik. Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre bővülő ügyfélkörünk egyre összetettebb projektekkel bíz meg bennünket, elismerve dinamikusan fejlődő csapatunk hozzáállását és szakmai sikereit.
Annak érdekében, hogy a nemzetközi piacon való részvételünket is erősítsük, létrehoztuk a nemzetközi kompetenciaközpontot vállalatunkon belül.