ÖRÖMMEL KÖSZÖNTJÜK A PREVITA KFT-T TAGJAINK KÖZÖTT!

2022.01.03.

Tisztelt és nagyra becsült VTMSZ tagok!

Nagyon köszönöm, hogy bekerülhettünk ebbe a közösségbe, mert a személyes kapcsolatok és a honlap alapján is azt látom, hogy itt professzionális szakmai munka folyik, amiből kell és érdemes tanulni, és jó benne részt venni.
Néhány bemutatkozó sor rólunk:
A Previta Ingatlan Kft. nagy volumenű és különleges funkciójú létesítmények üzemeltetési szakértésére, ingatlan gazdálkodási tevékenységének megtervezésére szakosodott vállalkozás.
A nem szokványos, nem vagy nehezen standardizálható létesítmények ingatlangazdálkodási feladatainak megtervezése jelentős időigénnyel bír, nagy szakértelmet és nyitott, kreatív megközelítést kíván, mert a feladat összetett és a szakirodalma erősen hiányos. Sok esetben még nemzetközi szinten is csak igen kis számú hasonló létesítmény fellelhető és ezeknek az adatai nem elérhetők. Más esetekben nincs is hasonló létesítmény, ezért olyan analógiákra kell hagyatkozni, melyekből egyes részelemek levezethetők.
Célunk, hogy a folyamat végére a Megrendelő rendelkezésére álljon minden olyan információ, mely alapján: fel tudja állítani a létesítményt működtető szervezetet, rendelkezésére áll a megvalósításra alkalmas ellenőrzött költségvetés, bevezetésre készen áll a működtetés szakmai terve és a szolgáltatási szint szabályozás.
Szakterületeink, melyet állandó közreműködő szakértőkkel fedünk le: közgazdaság, költség-, létszám- és vagyongazdálkodás, műszaki üzemeltetés, energetika, tűz- és munkavédelem, környezetvédelem.

Mottónk: „Nekünk arról kell döntenünk, mihez kezdjünk az idővel, amely megadatik.” (J. R. R. Tolkien)

PRESSING CSABA
cégvezető
üzleti tanácsadás szakértő, jogi szakokleveles közgazdász, vendéglátóipari üzemgazdász
20+ év létesítménygazdálkodási gyakorlat