A DUPLA MEETUP IS REMEK VOLT

2022.03.28.

A 22-23. különleges meetupunkon az idei CMC jelöltek előadásait hallgathattuk (a prezentációk a nevekre kattintva érhetők el).

NAGY Mihály: TANÁCSADÁS ÉS A GOMBÁSZAT - Az erdei gombászás rejtelmeinek párhuzamba állítása a CMC Tanácsadói készségtárral. Az előadás tartalmi célja volt, hogy ismertesse a kedvenc ehető erdei gombafajtáit a saját gyűjtéseit ábrázoló képekkel illusztrálva.

KOVÁCS Zsolt: JÁTSSZ JÓL! JÁTSSZ MÁSKÉNT! INNOVATÍV MEGOLDÁSOK AZ ÉPÍTŐJÁTÉK VILÁGÁBAN - Az előadás során egy képzeletbeli termékfejlesztéssel kapcsolatos tanácsadói feladat legfontosabb megállapításait, eredményeit és javaslatait mutatja be a világszerte ismert dán építőjáték gyártó cég termékein keresztül.

PETŐ Gábor András: HOGYAN ADOMÁNYOZZUNK JÓL - A társadalmi szervezetek gyakran dömping-szerűen kapnak támogatásokat, ami megnehezíti a folyamatos működést. Magánemberként és cégként való "jól" adományozást mutatja be az előadás saját példán keresztül.

DR. POROSZKAI-GERMAN Gabriella: HOGYAN SZERVEZI ÉLETÉT EGY MENTŐÁLLOMÁS VEZETŐ CSALÁDJA? - Hogyan lehet a családi életünket a szakmai feladataink felelősségteljes ellátásával összhangban szervezni, illetve, hogy a szakmai tapasztalataink hogyan tudjuk a magánéletünkben is hasznosítani és fordítva.

KOLOSSA Péter - ÚJDONSÁGOK A 2021-2027 IDŐSZAKBAN: A NE OKOZZ JELENTŐS KÖRNYEZETI KÁRT (DNSH) ELV - A 2021-2027-es EU-s időszakról akár úgy is gondolhatnánk, hogy már elkezdődött, de az operatív programok többsége még nincs jóváhagyva. Milyen új szabályok várhatóak, és mi az, ami marad a régiben? És mi az a Do No Significant Harm (DNSH) elv?

HARCZI Bence - DUNGEONS & DRAGONS, AZ ASZTALI SZEREPJÁTÉKOK ÚTTÖRŐJE - A minősítő előadás során bemutatásra kerül a Dungeons & Dragons (D&D) asztali szerepjáték története, szabályainak és működési módjának ismertetése, valamint személyes tapasztalatok bemutatása.

KARIKÓ Péter - GAMIFIKÁCIÓ ÉS TÁRSASJÁTÉKOZÁS A TANÁCSADÓ ÉLETÉBEN - Arról elmélkedek, hogy a társasjátékozás hogyan formálja az emberek jellemét és mihez járul hozzá a tanácsadók magán- és professzionális életében.

TARJÁNI Ariella Janka - FELADATMENEDZSMENT ESZKÖZÖK TANÁCSADÓKNAK - Az előadás témája a jelölt  PhD kutatásának egy része, amelyben a szellemi munka modern termelésmenedzsment eszközeit mutatja be. Érdekes szoftvertermékek lesznek benne és jó gyakorlatok a mindennapi hatékonyságunk növeléséhez.