DUPLA MEETUP KÖVETKEZIK

2023.03.09.

TARTS VELÜNK MOST IS!!

Márciusban dupla meetup-ot tartunk, ahol idei CMC jelöltjeink előadásait hallgathatjátok, melyek most is érdekesnek ígérkeznek, eltérő témákkal, egyedi nézőpontokkal és megközelítésekkel.


1. csoport időpont: 2023. március 23. 18.00 óra
 https://meet.google.com/rwm-waoe-wto

DR. ZSIROS Ágnes a Tudásbarát szervezeti kultúra születéséről beszél majd, hogyan lehet „elég jó” modellt alkotni a tudástranszfer támogatására egyedi szervezeti igényekre szabva?
MONÁR Erik Krisztián a megújuló energiaforrások hazai és európai betörési alternatíváit fejtegeti, szabályozók, piaci kihívások, miltigációs lehetőségek.
VERESS Ádám bemutatja a hidrogén nyújtotta lehetőségeket és megoldásokat a dekarbonizációs törekvések mentén, a technológia korlátait és kihívásait.

 

2. csoport időpont: 2023. március 30. 18.00 óra
https://meet.google.com/auy-wxwy-reh

HARTMANN Lilla a Projektek a hétköznapokban témát járja körül, megvizsgálja, hogy  azt taglalja majd, hogy hogyan éli meg egy projektvezető a hétköznapi "projekteket"? El tud-e szakadni a projektvezető a projekt szerű gondolkodástól a hétköznapokban?
KISPÁL László a hobbiját mutatja meg nekünk, a síelést, körüljárja az alapiskolát, feltételeket, követelményeket, megosztja tapasztalait, javaslatait.
DÉNES György a kiberbiztonság aktuális helyzetét mutatja be, kitérve a kiberbiztonsággal kapcsolatos alapfogalmakra és meghatározásokra, az információbiztonság alapvető követelményeire, a védelmi intézkedésekre, a leggyakoribb fenyegetésekre