TANÁCSADÓI DÍJAK FELMÉRÉSE

2024.01.16.

Kedves Tanácsadó Kolléga!

A Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége az elmúlt évtizedben rendszeresen végzett az itt szereplőhöz hasonló felmérést a tanácsadói díjak témájával kapcsolatban tagjai, illetve a tanácsadói piac egyéb szereplői körében. A jelenlegi turbulens gazdasági környezet, a tevékenységünket is több szempontból érzékenyen érintő hatások most igazán időszerűvé teszik az eredmények frissítését. A tanácsadói díjakra vonatkozó eddigi alapkérdéseken túl a jelenlegi erőteljes környezeti változások (infláció, bérinfláció, árfolyamváltozások, stb.) hatásait is vizsgáljuk felmérésünkben. Összetett és érzékeny kérdések ezek, így a kérdőív eredményeinek feldolgozása után fókuszcsoportos beszélgetéseket is tervezünk ezekben a témákban. Amennyiben szívesen részt vennél ilyen beszélgetésben, kérjük a kérdőív végén, az erre vonatkozó kérdésben ezt jelöld!

Kitöltési időszak: 2024. január 16. – február 16.

A felmérés eredményei, a trendek és egyéb jellemzők elemzése alapján nem csupán a tanácsadóknak tudunk hasznos visszajelzést adni, de érdekképviseleti munkánkban is jelentős segítséget jelentenek ezek az eredmények.

Kérjük, szánj néhány percet a kérdőív kitöltésére, melyet IDE KATTINTVA érsz el!

Amennyiben a felméréssel kapcsolatban kérdésed lenne, Baukovácz Krisztina – a projekt felelőse – szívesen válaszol kérdéseidre (baukovacz@xellum.hu).

Kérjük, válaszaiddal segíts munkánkat!