ALAPSZABÁLY-MÓDOSÍTÁSRÓL SZAVAZÁS

2024.04.23.

A VTMSZ Elnöksége a szövetség alapszabályának módosítását kezdeményezi a tagság felé.

A szövetség tagjainak lehetősége van a tervezett új alapszabály megismerésére, részben a 2024. április 17-i előzetes online tájékoztató, részben pedig az alapszabály-módosítás egybeszerkesztett változata alapján.

Az alapszabály módosítására a jelenlegi jogszabályi lehetőségek alapján ülés tartása nélküli döntéshozatallal kerül sor, elektronikus módon, személyes találkozó nélkül szavaznak a tagok az alapszabály módosításának elfogadásáról vagy elutasításáról. Ehhez most is a már bevált ElectionBuddy szavazófelületet vesszük igénybe, mely mindenki számára saját hozzáférést küld majd, így biztosítva a bonyolítás szabályos kereteit és a szavazás tisztaságát.

Az alapszabály elfogadásához a teljes tagság legalább 75%-ának támogató szavazatára van szükség, ezért nagyon fontos minden tagunk részvétele a szavazásban!

2024. április 19-én mindenki megkapja a szavazásra szóló meghívót az VTMSZ<invitations@mail.electionbuddy.com> e-mail címről. (Amennyiben nem érkezett meg hozzád a levél, kérlek jelezd számunkra!) A levél egyedi linket tartalmaz, arra kattintva érhető el a szavazó felület.

A tagvállalatok kapcsolattartói külön szavazókulcsot kapnak, így előfordul hogy valaki egyéni tagként is kap egy belépő kulcsot, és kap egyet tagvállalati képviselőként is. Erre kérem figyeljetek, mindkét szavazókulccsal adjátok le szavazataitokat!

Határidő: 2024. május 27. éjfél

Kérünk benneteket, hogy mindenképpen szavazzatok, hiszen az alapszabály változtatás elfogadásához igen nagy részarányú, 75%-os IGEN szavazat szükséges.

Előre is köszönjük közreműködéseteket!