Már szinte hagyomány, az őszi elvonulás ...

Újfent egy sikeres, jó hangulatú, kellemes légkörben zajló szövetségi együttgondolkodáson vagyunk túl.

Szeptember elején Lajosmizsén gyűltünk össze, ahol egyrészt áttekintettük a Fenyőharaszton elhatározott irányokat, az ott meghatározott akciók helyzetét: jó célokat fogalmaztunk-e meg? meddig jutottunk? mit értünk el? Másrészt - az idő nagyobb részében - már a jövővel foglalkoztunk. Merre haladjon a VTMSZ 2016-ban? Mit folytassunk, miben változtassunk? A nap végére most is születtek új ötletek, gondolatok - pl. "Z"-generáció, Senior Klub, (Erő)Forrás, Nem(?!) Birkaiskola -, melyek továbbgondolása / pontosítása / kidolgozása a következő időszak feladata lesz.

Ismét elhoztuk az aranyérmet!!

Az idei Constantinus Nemzetközi Tanácsadói Díj aranyérmét ismét magyar tanácsadó cég, a Clarity Consulting projektje nyerte el.

A díj, melyet az ICMCI adományoz évente, a tanácsadási szakma legrangosabb elismerése, melyet nemzetközi zsűri értékel.

Az első díjjal kitüntetett projekt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és az Állami Vagyon-nyilvántartási Kft. részére a magyar állam vagyonnyilvántartását megújító Országleltár Program keretében nyújtott támogatás volt.
A második helyen holtversenyben két pályázó végzett, az első ezüstérmet a holland Van de Bunt tanácsadó cég, míg a második ezüstérmet az osztrák Grobner tanácsadó cég kapta.

A megtisztelő díjat Hollandiában, az ICMCI kongresszusán vehették át ünnepélyes keretek között a Clarity képviselői szeptember 22-én.

Gratulálunk a sikerhez, mely ismét bizonyítja a színvonalas tanácsadói munka hozzáadott értékét!

ICMCI Academic Fellow Program

Örömmel tudatjuk, hogy ICMCI Fellowship Panel elfogadta szövetségünk ajánlását és DR. NOSZKAY Erzsébetnek és MÉRŐ Lászlónak megítélte az Academic Fellow címet.

Az ICMCI Academic Fellow egy nemzetközi elismerés akadémiai szakemberek számára, akik kiemelkedő módon hozzájárultak a vezetési tanácsadás tanításához, oktatásához.

Az ajánlásokat évente a nemzeti szövetségek tehetik meghatározott kritériumok alapján.

Az elismerés egyfajta kapcsolati hozzájárulás az egyetemek és a vezetési tanácsadási szakma között, elősegítve a szorosabb munkakapcsolatot közös értékek és célok mentén, fő hangsúlyt adva a minőségi feltételek javításának, a vezetési tanácsadás – ezen belül is a CMC cím – világszerte történő elismertetésének és elfogadtatásának.

Szeretettel gratulálunk a címhez!

2016-ban is CMC minősítés

ISMÉT LEHET JELENTKEZNI CMC (Certified Management Consultant – Minősített Vezetési Tanácsadó) minősítésre!

A minősítésre az online felületen jelentkezhet. A minősítés előfeltételei, a folyamat leírása, határidők és egyéb információk a honlapunkon olvashatók. További tájékoztatást ad a titkárság az office@vtmsz.hu e-mail címen.