Rólunk

A Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének legfőbb célja, hogy a tagok és a társadalom érdekében összefogja mindazon vezetési tanácsadó cégeket és tanácsadókat, amelyek/akik szigorú szakmai és etikai követelményeket elfogadva elősegítik a vezetési tanácsadási szakma megbecsülését, szakmai szabályainak kialakítását és azok megtartását.

A vezetési tanácsadó szakma közel egy évszázados múltra tekint vissza a világon. A vezetési tanácsadás Magyarországon számos vargabetűt leírva jutott el a mai fejlettségi szintjére. A VTMSZ-t 18 tanácsadó szervezet alapította 1990-ben. 1991 óta teljes jogú tagjai vagyunk az Európai Menedzsment Tanácsadók Szövetségének (FEACO) és 1995 óta az ICMCI (Vezetési Tanácsadó Intézetek Nemzetközi Tanácsa) szervezeteknek. Különböző tagvállalataink közel 250 tanácsadója szerezte meg a nemzetközileg elismert Minősített Vezetési Tanácsadó (Certified Management Consultant) minősítést. Szövetségünk a cím megszerzését teszi lehetővé az 1995 óta folyó vizsgáztatási rendszerének keretében. A VTMSZ-nek, hasonlóan más nemzeti társszövetségeinkhez, nem tagja szakmánk minden vezetési tanácsadással foglalkozó szervezete, sokkal inkább az a célunk, hogy vezetési tanácsadás hosszú évtizedek alatt kikristályosodott alapelveit, etikai normáit tagjainkon keresztül minél szélesebb körben elterjesszük.

Ahogy előtérbe kerülnek a minőségi tényezők és kompetenciák, úgy lesz egyre inkább elemi érdeke a tanácsadónak és a tanácsvevőnek egyaránt, hogy átlátható és ellenőrizhető keretek között szerveződjenek a tanácsadási projektek. A rendelkezésünkre álló piaci információk alapján kijelenthető, hogy a vezetési tanácsadási szolgáltatások beszerzésének hazai gyakorlata sok esetben nem felel meg azoknak az etikai és szakmai kritériumoknak, amelyeket tagszervezeteink és egyéni tagjaink fontosnak tartanak.

Ha szerencsét szeretne próbálni a Nomini kaszinó Magyarországon, először regisztrálnia kell. Miután regisztráltál, ki kell választanod a valutádat. Választhatsz EUR, GBP, USD, NOK, CAD, PLN, RUB, HUF vagy ezek bármely kombinációja közül. A befizetés és a kifizetés módját is ki kell választania, és a Nomini ezt megkönnyíti a különböző módszerek választékával. A kaszinó számos népszerű befizetési módot elfogad, beleértve a hitelkártyákat, előre fizetett kártyákat, kriptovalutákat, Paysafecardot és Trustly-t is. Azt is tudnod kell, hogy a Nomini nem fogadja el a PayPal-t. A Nomini kaszinóba újonnan érkezők számára az üdvözlő bónuszajánlatok eltérőek. A választott hőstől függően különböző üdvözlő bónuszokat kapsz. Ezen kívül VIP státuszt szerezhetsz, és versenyeken indulhatsz, hogy extra bónuszokat nyerj. A bónuszok mellett exkluzív híreket és ajánlatokat is kaphatsz a Nomini hírlevelén keresztül. Győződjön meg róla, hogy elolvasta a T&Cs-t, mielőtt részt venne bármely promócióban. A Nomini VIP-programja öt különböző hűségszintet, havi készpénzvisszatérítést és személyes számlavezetőt kínál. A kezdéshez játszhatsz nyerőgépekkel a Nomini Casino-ban. A kaszinó számos népszerű játékot kínál, köztük rulettet, blackjacket és baccaratot. A Nomini a játékok széles skáláját kínálja a játékosoknak, a klasszikus játékoktól a legújabb kiadásokig. A Nomini kaszinóban még olyan játékokat is játszhatsz, mint a póker és a Monopoly. A kaszinójátékok mellett van egy élő kaszinó részleg is, amely baccarat, rulett és blackjack játékokat tartalmaz. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

A VTMSZ 2005-ben elfogadott stratégiája értelmében a következő területekre fókuszál: Érdekvédelem, érdekérvényesítés, tagvállalatok együttműködése, illetve az ügyfeleket képviselő intézményekkel, szervezetekkel kialakított kapcsolatok erősítése, a szakmai minősítési rendszer fejlesztése és kommunikálása.  

A VTMSZ fontosnak tartja, hogy a markáns változások közepette is megőrizze a szakma, a minőség és az etikus működés alapelveit.